ETUSIVU

TOIMISTO

HALLITUS

TOIMIKUNNAT

TIEDOTUS

JÄSENSEURAT

KUVAGALLERIA

AVANTO

PALAUTE

LINKIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin pääsivulle !

Vuoden 2007 toimintasuunnitelma

vahvistettiin liiton syyskokouksessa Nurmossa 11.11.2006

 

     1. Järjestötoiminta

 

Jos liitto todetaan valtionosuuskelpoiseksi, niin se mahdollistaa toiminnan kasvattamisen erityisesti koulutuksen, tiedotuksen ja tutkimustyön osalta. Myös talvitapahtumien laajuutta voidaan merkittävästi lisätä.

 

Kehitetään yhdistystoimintaa jäsenmäärää edelleen kasvattamalla ja pitämällä kiinteästi yhteyttä nykyisiin jäseniin.

 

Liitto järjestää SM-tason kilpailut 20. päivänä tammikuuta. Lajeina ovat henkilökohtaiset sarjat, viestiuinti ja ilman ajanottoa ns. Seal-uinti.

 

     2. Koulutustoiminta

 

Järjestetään toimintaamme liittyvää koulutusta yksin tai yhteistyökumppanien kanssa eri puolilla Suomea.

 

     3. Tiedotus- ja julkaisutoiminta

 

Tiedotuksen tavoite on levittää Suomen Avantouintiliiton toiminta-ajatusta. Erityiskohteina ovat kuntien päättäjät ja viranomaiset, joille järjestetään seminaari- ja keskustelutilaisuuksia.

 

Avantouintilehti on neljästi vuodessa ilmestyvä julkaisu, jossa kerrotaan mm. avantouintiin liittyvästä tutkimuksesta. Avantoon! -lehden julkaisukustannukset katetaan sponsori- ja mainostuloilla.

 

Suomen Avantouintiliittoa ja avantouintia tuodaan esille muutamia kertoja vuoden aikana erilaisten messu- yms. tapahtumien yhteydessä.

 

Syksyllä (lokakuun kolmas sunnuntai) järjestetään jo perinteinen Suomen avantouintipaikkojen yhteinen avoimien ovien päivä eli "avantouintikauden virallinen avaus" yhdessä Suomen Latu ry:n ja muiden avantouintia harrastavien seurojen kanssa.

 

Tiedotustoimintaa teemme myös näiden liiton kotisivujen välityksellä.

 

     4. Yhteistyö kotimaassa

Yhteistyö terveys- ja kuntoliikunnan edistämiseksi on tavoitteena.

Yhteistyöjärjestöjä ovat mm. yliopistot eri puolilla Suomea ja UKK-instituutti, joiden kanssa on vireillä tutkimus- ja virkistysyhteistyötä sekä luennointivaihtoa. Toteutamme yhteistyötä myös niiden valtakunnallisten järjestöjen kanssa, jotka siitä ovat kiinnostuneita, esimerkiksi Suomen Latu ry.

Liiton syksyllä 2006 käynnistämää yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun kanssa jatketaan toimintavuoden aikana.

     5. Varainhankinta

Liiton varainhankinnan perusteet ovat entiset eli jäsenmaksut, myyntituotot, sopimus- ja sponsorituotot sekä lahjoitukset. Liitto hakee myös valtionosuutta, jonka avulla toimintaa voidaan kehittää, syventää ja laajentaa.